facebook
print
email
TIGLA METALICA-JGHEABURI:

Tigla metalica

 Rezistența și greutatea redusă fac din țigla metalică concurentul favorit la titlul de cea mai bună învelitoare. Țigla metalică este rezistentă la ploaie, vânt, ninsori, mucegai, astfel acoperișul de țiglă metalică nu va fi afectat de acestea. Acoperisul  are capacitate portanta ridicata si se scapa  de grija tiglelor sparte sau crapate. Se poate utiliza la acoperisuri cu panta intre 14 si 90 grade .  Sistemul de prindere a modulelor de țiglă metalică prin suprapunere și prindere cu suruburi autofiletante asigură etanșeitate perfectă și nu permite scurgeri de apă sub învelitoare. Tigla metalica are grad ridicat de rezistență la propagarea și răspândirea focului . Greutatea redusa, de numai 5kg/mp, genereaza economii importante la realizarea constructiei . Ca parte importanta a casei, un acoperis trebuie sa fie elegant, cu un aspect placut si compatibil cu constructia in ansamblul ei.
Indiferent ca este o cladire veche, o locuinta moderna sau o confortabila casa de vacanta, acoperisul trebuie sa se potriveasca tinutei constructiei , respectand atat culoarea, cat si stilul arhitectonic al acesteia. Acoperisul din tigle metalice este disponibil intr-o paleta bogata de culori si nuante clasice si moderne .

 Avantaje:

 • Garantie asigurata 15 ani
 • durata de viata peste 50 de ani
 • scaderea costurilor de constructive
 • durabil si rezistent pe orice tip de vreme
 • otel de calitate superioara
 • greutate redusa, numai 5 kg /mp
 • panouri debitate la comanda
 • pentru acoperisuri cu panta intre 14 si 90 grade
 • culori clasice sau moderne
 •ecologice. 

Jgheaburi si burlane

Sistemul pluvial  dreneaza eficient apa de pe suprafata acoperisului si asigura canalizarea acesteia de langa structura si fundatia casei dumneavoastra. Poate fi instalat atat la constructia de acoperisuri noi cat si la renovarea celor existente.
Sistemul de protectie  confera sistemelor pluviale  rezistenta la temperaturi foarte ridicate si la radiatii UV, culoarea mentinandu-se pentru multi ani.
Sistemele de jgheaburi si burlane fiind pe deplin compatibile cu toate tipurile de acoperisuri, indiferent de modelul, culoarea sau materialul din care acestea sunt confectionate – metal, tigla si sindrila bituminoasa. Pot fi instalate atat la constructia de acoperisuri noi cat si la renovarea celor existente, fiind disponibile in numeroase variante de culori si marimi.
Sistemele pluviale sunt confectionate din tabla de otel galvanizata la cald cu protectie  multistrat pe ambele fete.
Sistemele necesita doar intretinere periodica prin indepartarea frunzelor si a rezidurilor ce se  acumuleaza in jgheaburi, pentru ca apa pluviala sa se poata elimina de pe acoperis. In plus, gratie stratului de protectie, culoarea sistemului pluvial va rezista ca noua, pentru timp indelungat, fara ca radiatiile UV sa isi puna amprenta.