facebook
print
email
GARD BORDURAT:

Sc Gros Metal Srl comercializeaza panouri de gard bordurat in varianta zincata sau vopsite in culoarea verde  sub diverse dimensiuni.

Panorile de gard zincate sunt ideale pentru îngrădirea terenurilor sau construcţiilor de orice tip, civile sau industriale .  Imprejmuirea cu panouri de gard bordurat  este foarte des intalnita si reprezinta una dintre cele mai rentabile variante de delimitare .

Grosimea stratului de zinc difera in functie de lot si confera produsului o durata de viata foarte indelungata . Sunt executate din sarma zincata si plastifiate, cu ochiuri dreptunghiulare, 60 x 200 mm si ranforsari orizontale, care garanteaza un grad mare de rigiditate;
Datorita formei panourile de gard au o rezistenta sporita la deformare sau distrugere. Panourile bordurate sunt proiectate sa fie utilizate acolo unde se pune accent pe protectie si siguranta.

La solicitarea clientlor putem livra si stalpi zincati sau vopsiti din teava rectangulara sau patrata inclusiv elemente de fixare a panourilor. 

Dimensiuni disponibile ale panourilor :
   - grosime sarma : 4 mm , 5 mm 
   - inaltime :1000 mm, 1200 mm, 1500 mm, 1700 mm si 2000 mm
   - latime : 2000 mm – 2500 mm .

Domenii de utilizare :
   - imprejmuiri civile si industriale 
   - tarcuri pentru animale
   - terenuri pentru sport
   - terenuri pentru productie si depozitare .