facebook
print
email
FITINGURI:

Comercializam o gama diversa de :
- Coturi  trase 
- Teuri sudabile  
- Reductii sudabile 
- Capac bombat sudabil 
- Stuturi si mufe filetate. 


Coturile pentru sudura conform DIN 2605/EN 10253 sunt elemente de imbinare si racordare prin sudura a instalatiilor din teava sudata sau trasa din otel carbon  . Ele sunt confectionate din teava sudata sau trasa ( la unghi de 90 grade sau 45 grade ) si sunt prelucrate adecvat pentru zonele de imbinare . 
Gama dimensionala : 21.3 la 800 mm . 


Teul sudabil forjat conform DIN 2615 - 1  este o piesa din otel ce face parte din categoria fitingurilor sudabile forjate, si este utilizat in instalatiile industriale. 
Teul sudabil forjat este un fiting sudabil utilizat in cazul derivatiilor egale facand puntea de legatura intre o coloana principala si una sau doua coloane secundare de aceeasi sectiune sau sectiuni diferite , realizand in acelasi timp si schimbare de directie . 
Gama dimensionala : 21,3 mm  la 600 mm  

Reductia  sudabila ( concentrica sau excentrica )  conform DIN 2616 - 2 este o piesa din otel ce face parte din categoria fitingurilor sudabile forjate, utilizata in instalatii industriale pentru transportul fluidelor termice, petroliere si al gazelor.
Reductiile  sudabile se folosesc ca piese de reducere a dimensiunii nominale a unei coloane de instalatii cat si a debitului acesteia. 
Gama dimensionala: 21.3 redus la 10 mm la 800 redus la  400 mm. 

Capacul bombat sudabil conform DIN 2617  se foloseste pentru obturarea finala a unei tevi de otel rotunde, putand fi foarte utile in cazul unei derivatii sau a unei ocoliri provizorii sau devinitive a unui traseu de teava . Capacul bombat sudabil este realizat din tabla de otel laminata , fiind forjata la cald prin procedee specifice si avand grosimi si diametre potrivite pentru toate tipurile de tevi rotunde.

Gama dimensionala : 

- diametru : 21.3 mm la 1000 mm . 

Stutul  sudabil cu filet din otel se foloseste pentru trecerea de la o instalatie realizata prin sudura (reductie concentrica, flansa plata, teava neagra laminata sau sudata), la o instalatie realizata prin infiletare sau orice alt timp de imbinate a fitingurilor si robinetilor.
Stutul  sudabil cu filet este confectionat din teava din otel si se ataseaza foarte simplu, prin sudarea capatului nefiletat, la instalatia existenta
Gama dimensionala : 
- diametru: 21.3 mm la 114 mm. 
- lungime: 100 - 150 mm.

                  Coturi                                                 Mufa sudabila                                              Stut filetat