facebook
print
email
CIMENT-VAR-IPSOS:

Holcim  structo – ciment 40 kg/sac

Structo® este un ciment usor de utilizat in betoane si mortare, dezvoltat special pentru a oferi cea mai buna lucrabilitate posibila. Ciment Structo® se poate folosi atat pentru  lucrari noi cat si pentru  lucrari de renovare si amenajari. Structo este un ciment de clasa 32,5,R cu intarire rapida . Pentru lucrabilitate superioara se pot folosi aditivi .

Domenii de utilizare :
-    Betoane armate pentru fundatii , stalpi , grinzi , centura , plansee , pereti portanti
-    Betoane simple si armate pentru elemente prefabricate
-    Betoane simple pentru fundatii si egalizari ,
-    Sape ciment


Noul Structo Plus
Noul Structo Plus este un ciment Portland compozit de tip CEM II/B-M (S-LL) 42,5 R, creat in laboratoarele Centrului Tehnic Holcim Romania. Produsul este bazat pe o reteta optimizata, la care am adaugat Duraditiv - un component a carui actiune imbunatateste proprietatile betoanelor, asigurand calitatea superioara a produsului final.
Teste realizate in conditii extreme au demonstrat o crestere semnificativa a performantelor pentru Structo Plus si pentru betoanele preparate pe baza lui.
Avantaje : 
- 50 % mai putine fisuri
- 25% rezistenta initiala mai mare
- 20% durabilitate crescuta 
- 15% timp mai scurt de decofrare 


Var hidratat

Varul este un material pur, obținut prin arderea (în cuptoare cu gaz) la circa 1000ºC a calcarului. În succesiunea operațiilor de ardere, măcinare și hidratare se acționează specific pentru îmbunătățirea calității și asigurarea caracteristicilor tehnice specifice fiecărui sortiment.
Este un material natural, fără adaosuri chimice și/sau sintetice. Beneficiile rezultate din utilizarea sortimentelor de var contribuie la obținerea de materiale și produse mai sigure, de o calitate superioară și totodată asigură calitate vieții.
Acest var calcic hidratat se foloseste ca si liant in amestecul necesar formarii mortarului de zidarie, care ofera produsului final caracteristicile impermeabilitatii, rezistentei si al lucrabilitatii usoare, creand totodata un climat mai sanatos pentru utilizator.
Domenii de utilizare:
- construcții – ca liant în mortare de zidărie și în mortare de tencuieli
- tratari de ape
- producerea de var pasta .
- protectia mediului inconjurator  prin tratarea gazelor de emisie
- industria constructiilor civile: stabilizarea solului.
Sc Gros Metal Srl  comercializeaza  var hidratat precum si var pasta.

 

Adeziv Ceresit CM 9 

   Adeziv pentru interior Ceresit CM9, adeziv in pat subtire si mediu pentru placari ceramice  .
Domenii de utilizare :
- pentru placari ceramice sau din piatra naturala, teracote si mozaicuri
 - pentru lipirea placilor ceramice absorbante .
Adeziv ceresit CM 11  
 
   
  
      
Adezivul Ceresit CM 11 Este un adeziv cu lucrabilitate  si aderenta superioare . Este rezistent la inghet . Ceresit CM 9 este ideal pentru placarile standard. Ceresit CM 9 poate fi folosit pentru suprafetele neregulate si pentru placile ceramice absorbante din interiorul constructiei.
Se ambaleaza in sace de 25 kg.  
Domenii de utilizare:
-    se poate utiliza pentru grosimi de la 5 la 15 mm
-    ideal pentru suprafete neregulate
-    poate fi folosit pentru placi ceramice absorbante
-    economic .
Glet de interior CT 126
     

 
Gletul Ceresit CT 126 este destinat acoperirii suprafetelor tencuite in mod traditional si a suprafetelor betoanelor. Finisarea se poate face in mod traditional prin slefuire cu glasspapier sau prin netezire cu fierul de glet, cu putin timp inainte de intarirea materialului aplicat pe perete. Gletul Ceresit CT 126 permite egalizarea suprafetelor prin incarcari de pana la 10 mm intr-un singur strat. Suprafata gletuita cu Ceresit CT 126 va deveni perfect neteda si de un alb mat. Daca se doreste, gletul pentru interior poate fi vopsit dupa uscare cu vopseluri de dispersie sau pe baza de solventi organici.

CT 126 se preteaza, de asemenea, la lipirea placilor de gips carton, a paslei, a elementelor decorative din ipsos sau a materialelor spongioase.
Acest glet pentru interior poate fi folosit in interiorul cladirilor in locuri uscate, fara umiditate permanenta.


Glet pentru finisaje CT 127 

Gletul Ceresit CT 127 este destinat acoperirii suprafetelor tencuite in mod traditional si a suprafetelor betoanelor, in strat de max. 2 mm. Finisarea se face in mod traditional, prin slefuire cu hartie abraziva. Suprafata gletuita cu Ceresit CT 127 va deveni perfect neteda si de un alb imaculat astfel incat poate constitui si finisaj final (poate ramane nevopsita). Daca se doreste, gletul poate fi vopsit dupa uscare cu vopseluri de dispersie si chiar si cu cele cu suport mineral. Acest glet poate fi folosit in interiorul cladirilor in locuri uscate, fara umiditate permanenta.

De asemenea societatea noastra comercializeaza:
-    Adeziv pentru polistiren: kanuf – 25 kg / sac
-    Tinci: Kanuf – 40 kg/sac
-    Mortar de zidarie: kanuf – 40 kg